ОГЛАС ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА: ГРАДСКА КАФЕАНА „МЕРАК“ ИМА ПОТРЕБА ОД КЕЛНЕРИ И ШАНКЕРИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 253 310!

јуни 23, 2021

ГРАДСКА КАФЕАНА „МЕРАК“ ВРАБОТУВА:

– КЕЛНЕРИ
– ШАНКЕРИ

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 253 310!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: