strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ВО ПРОКРЕДИТ БАНКА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

април 3, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 3, 2018

Категории:

Струмица

Потребни услови за аплицирање:
• студенти во третa или четврта година на студии
• познавање на работа со компјутер (Microsoft Office)
• комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен

Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно во период од еден до три месеци. За практичната настава избраните кадидати ќе добијат паричен надоместок од 6000 денари месечно.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратетeго вашето CV на англиски јазик на job@procreditbank.com.mk со назнака “За практична настава – Битола и Струмица” не подоцна од 08.04.2018 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.