Home

Perdormire
Струмица

ОГЛАС: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ВАМЕТАЛ-ДООЕЛ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Компанијата ВАМЕТАЛ-ДООЕЛ има потреба од работници со и без работно искуство. Информации на телефонскиот број: 078 444 222 и 034 329 284!