Home

Perdormire
Струмица

ОГЛАС: СЕ БАРА ВОЗАЧ НА АВТОМОБИЛ ЗА РАБОТА ВО ШВАЈЦАРИЈА СО Ц-КАТЕГОРИЈА И ЕВРОПСКИ ДОКУМЕНТИ

Home

Се бара возач за работа во Швајцарија со C-Категорија со EU документи (Бугарски пасош и бугарска возачка дозвола).

Се вози кола не камион.

Пожелно е познавање на Англиски или Германски јазик но не е задолжително.

За подетални информации можете да се обратете на тел.број +41787929713 (WhatsApp,Viber,SMS)