Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС: ПИЦЕРИЈА „ПАРК“-БОСИЛОВО ИМА ПОТРЕБА ОД УШТЕ ЕДНА РАБОТНИЧКА ЗА ВО КУЈНА!

Home

Пицерија „Парк“-Босилово има потреба од уште една работничка за во кујна во самата пицерија. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 347 976 или директно во пицеријата.