ОГЛАС: „МЕГА ПРИНГ“- СТРУМИЦА ВРАБОТУВА МОНТАЖЕРИ НА СВЕТЛОСНИ РЕКЛАМИ, ИЗЛОЗИ, БРЕНДИРАЊЕ НА ВОЗИЛА, ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

март 12, 2020

Струмичката компанја „Мега Принт“ има потреба од монтажери на светлосни реклами, излози, брендирање на возила и сл. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 253 552. Плата и услови одлични.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ