Home

Perdormire
Струмица

ОГЛАС: BUTLER’S COFFEE BAR ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕРСОНАЛ, ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА 078 670 800!

Home

Butler’s Coffee Bar има потреба од персонал. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јадат на следниот телефонски број: 078 670 800