Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС: „АСТРА“ КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРИ И КАСИЕРКИ ВО СТРУМИЦА И НОВО СЕЛО!

Home

„Астра“ казино-Струмица вработува касиери и касиерки во Струмица и Ново Село! Условите се следните:

Услови:
-завршено средно образование.
-основно познавање на англиски јазик.
-работа на компјутер, Microsoft Ofice.
-комуникативност, лојалност дискреција, тимска работа.

Опис на работното место:
– уплата и исплата на кредити
-Грижа за хигиената на работното место и лична хигиена.

CV и апликации на следниот мејл: аstrastrumica@novomatic.com

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ:
070-397-771
070-298-827