ОДЛИЧНИ ПЛАТИ: ЈАВОР ШПЕД ОИЛ ВРАБОТУВА КНИГОВОДИТЕЛ, ПЛАТА ОД 40.000 ДО 70.000 ДЕНАРИ И ПОМОШНИК КНИГОВОДИТЕЛ, ПЛАТА ОД 30.000 ДО 50.000 ДЕНАРИ!

јули 6, 2022

Јавор Шпед Оил вработува;

-Книговодител со работно искуство,плата во зависност од искуството, од 40 000 до 70 000 ден.
-Помошник книговодител, плата во зависност од искуството, од 30 000 до 50 000 ден.

Контакт 076 960 580

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: