Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОДЛИЧНА ПОНУДА ВО ЕФ-КМ МЕБЕЛ ВО СТРУМИЦА: „AGOL LION“ СО 25% ПОПУСТ ИЛИ ПО ЦЕНА 28.200 ДЕНАРИ!

Home

❗ТОП ПОНУДА❗❗
Дневната соба е просторија во која поминувате најмногу време во текот на денот, па затоа е многу важно да се чуствуваме пријатно. Новата колекција на гарнитури може да ги погледнете во нашите два продажени салони. Локација салон 1 наспроти поликлиника „Филип Втори“. Локација салон 2 на самиот плоштад во Струмица до „Рамстор“. Ве очекуваме!

Редовна цена на агол Лион 37,600 денари.
Цена со -25 % 28,200 денари.