ОДЛИЧЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СПОРТ ВИСИОН БАРА ПРОДАЖНИ АСИСТЕНТИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

мај 6, 2021

Спорт Висион е водечки ланец за малопродажба на спортска опрема, облека и обувки на Балканот, со повеќе од 350 продавници во 9 земји. Како дистрибутер на најдобрите брендови во индустријата на спортска опрема и сопственик на најголема мрежа на малопродажни објекти во регионот, фокусирани сме на вредности кои се насочени на развој на креативноста, квалитетот и иновативноста, како и грижата за купувачите и нашите вработени.

Поради отворање на нов малопродажен објект во Струмица, бараме кандидати кои би се приклучиле на нашиот тим на позиција:

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – СТРУМИЦА (6 извршители)

Доколку сте:
– Енергични
– Комуникативни
– Лојални
– Амбициозни
– Љубопитни

Услови:
– ССС/ВСС
– со или без работно искуство
– англиски јазик – мин. А1 ниво
– познавање на MS Office пакет

Нудиме:
– основна плата + бонуси
– тимска работа
– професионален развој и напредок

Работни задачи:
– Услуга на потрошувачи во продажен салон
– Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
– Организација и средување на магацински простор
– Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ги покануваме да аплицираат сите кандидати кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на е-mail адреса
kariera@sportvision.mk до 11.5. 2021 година со назнака “Продажен асистент – СТРУМИЦА”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: