Perdormire
Струмица

ОД УТРЕ И BUTLER’S COFFEE BAR НЕМА ДА РАБОТИ ЦЕЛОСНО – СТРУМИЦА СЕ БУДИ!

Butler’s Coffee Bar:

Почитувани,

Поради опасност од масовно ширење на Covid – 19, нашиот локал Butler’s Coffee Bar ќе ги затвори вратите од 15.03.2020 се до смирување на ситуацијата со вирусот!

Да спречиме додека е рано #седетедома за здравје на сите нас.

Со почит,

Butler’s Coffee Bar

За општо добро!