Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОД ДЕНЕС ЗАПОЧНУВА СО РАБОТА САЛОНОТ НА „ЕГЛО“ ВО СТРУМИЦА – ЦЕЛ ДЕН ПОПУСТ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН!

Home

Познатата компанија „ЕГЛО“ која располага со производи за надворешно и внатрешно осветлување денес го отвора својот салон и во Струмица.

Со толку многу нови производи секоја година и бројни патенти, „ЕГЛО“ дефинитивно е иноватор на масовниот пазар за осветлување. „ЕГЛО“ се наоѓа на добро познатата локација, салонот на поранешен „АМЦ“ на излезот од Струмица. По повод отворањето, цел ден попусти на целиот нивен асортиман!