ОБЈАВАТА ЗА „PULSE FITNESS & SPA“ ВО СТРУМИЦА, ЈА ВИДЕЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 143.000 ЧИТАТЕЛИ!

јануари 30, 2020

Во своето десетгодишно постоење, Струмица Денес дефинитивно ја доби една од најпосетуваните реклами. Станува збор за објавата за новоотворениот „PULSE FITNESS & SPA“ во Струмица која ја виделе повеќе од 143.000 читатели и доби повеќе од 25.000 интеракции. Ова е доказ дека градот навистина доби нешто Европско, но и доказ дека Струмица Денес е вистинското место за рекламирање на вашиот бизнис. Ви благодариме!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ