НОВООТВОРЕНИОТ ЖЕНСКИ ТОП БРЕНД „ИВЕРИ“, ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ ВО СТРУМИЦА!

јули 26, 2022

Новоотворениот женски топ бренд „ИВЕРИ“, вработува девојки во Струмица. Ако сакате да работите во урбан простор, ја сакате модата и комуникативни сте, тогаш „ИВЕРИ“ е вистинскиот избор за вас. Испратете CV на следниот мејл: butikiveri@gmail.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: