strumica denes logo

НОВООТВОРЕНАТА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА „НУСОИЛ“ БАРА РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

јануари 10, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 10, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Новоотворената бензинска станица во Струмица „НУСОИЛ“, која се наоѓа на местото на поранешен „АНГЕЛ ПЕТРОЛ“ на патот кон Василево, бара работници. Почетната плата е 22.000 денари!

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 259 089

„НУСОИЛ“ исто така располага и со најниски цени и попусти на ДИЗЕЛ, БЕНЗИН И ПЛИН.