НОВО ВО СТРУМИЦА: Приклучи се на најквалитетна ТВ-понуда и гледајте одлични ТВ-канали со МТЕЛ!

април 14, 2022

Компанијата МТЕЛ, дел од групацијата на Телеком Србија, започнува со работа со добивањето лиценца во јули 2021 година како трет телекомуникациски оператор на територијата на Македонија. Во Струмица и регионот МТЕЛ работи активно веќе 4 месеци. Динамичноста што го карактеризира пазарот, како на светско, така и на локално ниво, претставува основа при изборот на услуги и технологии што компанијата ги нуди до крајните потрошувачи.

Целта на МТЕЛ е да станат прв избор на корисниците, кои сакаат да уживаат во придобивките од светот на телекомуникациските и дигиталните услуги.

Спорт, филмови, забава – најдобрите канали се на МТЕЛ. Квалитетни и евтини пакети за потрошувачите. Направете го вистинскиот избор.

Јавете се на 076 313 035 и нарачајте го вашиот mSAT пакет денес!

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ ДА ЈА ПОСЕТИТЕ НИВНАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/Mtel_Strumica-106604238601851/?ref=page_internal

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ