Perdormise
Струмица

НОВО ВО СТРУМИЦА: „ГРАНД“ КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРКИ И СЛОТ АТЕНДАНТКИ-УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Наскоро ново казино под име „ГРАНД“ во Струмица! „ГРАНД“ вработува касиерки и слот атендантки! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.