НОВО ВО СТРУМИЦА: ГИ ЗНАЕВМЕ КАКО НАЈПОЗИТИВНИТЕ ЛУЃЕ ВО „ГЛОБАЛ“, ДЕНЕСКА ОТВОРИЈА СВОЈА ПРОДАВНИЦА ЗА СЕКАКОВ ВИД НА ЧЕВЛИ НА МЕСТОТО НА СЕНДВИЧАРА „ЗДРАВЕЦ“

март 3, 2021

„XCESS – BUBA SHOES“ е името на новата продавница за секаков вид на чевли веднаш на местото на поранешната сендвичара „ЗДРАВЕЦ“ наспроти „ГЛОБАЛ“. Нивните сопственици ги знаевме како едни од најпозитивните луѓе во „ГЛОБАЛ“ кои секогаш со насмевка ги пречекуваа своите клиенти. Она што е различно од тезгата во „ГЛОБАЛ“, во „XCESS – BUBA SHOES“ сега ќе пронајдете многу поголем асортиман на секаков вид на машки и женски обувки со високо изработен материјал и најважно од се’, цени пристапни за секого. Наскоро следуваат и повеќе фотографии! Искрени честитки од тимот на Струмица Денес.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: