Home

Perdormire
Струмица

НОВАТА ЅВЕЗДА Е РОДЕНА: Струмичанката Славица Ангелова ги освои сите гласови во Ѕвездите на Гранд!

Home

Струмичанката Славица Ангелова покажа како се пее вечерва во Ѕвездите на Гранд. 20 годишната девојка со својот величенствен глас го воодушеви жирито и ги освои сите осум гласови. Браво, многу среќа понатаму во натпреварувањето!