strumica denes logo

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: БУТИК „УНО“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА!

Автор:

Датум:

март 2, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

март 2, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

БУТИК УНО ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА!

 

СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО БУТИКОТ КОЈ СЕ НАОЃА ВО ГЛОБАЛ ПРВИ СПРАТ 

ПРИЈАВУВАЊЕ ОД 11:00 ДО 16:00 ЧАСОТ!