strumica denes logo

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Печатница од Струмица има потреба од двајца работници!

Автор:

Датум:

јануари 15, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 15, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од двајца работници со или без работно искуство.

Основно познавање на Фотошоп или работа со рекламни фолии ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)