Home

Perdormire
Реклама Струмица

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: M&M Coffee to go вработува келнкер/ка и шанкер/ка за работа со работно искуство – Почетна плата 18.000 денари!

Home

Почитувани , M&M Coffee to go има потреба од келнер/ка и шанкер/ка со работно искуство. За повеке информации во локалот или 076-483-155

Почетна плата 18.000 денари!