НОВ ОГЛАС: СТОВАРИШТЕТО ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ „МАТ“, БАРА РАБОТНИК ЗА РАБОТА ВО МАГАЗИН!

јули 7, 2020

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СТОВАРИШТЕТО ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ – МАТ – БАРА РАБОТНИК ЗА РАБОТА ВО МАГАЗИНОТ КАКО МАГАЦИОНЕР

Предност ќе се смета управување со вилушкар.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, да се јават на следниот телефонски број:

072/227-336, 034/321-977

или директно во стовариштето на ул.Ленинова бб патот кон с.Добрејци!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ