strumica denes logo

НОВ ОГЛАС СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА: КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ ВРАБОТУВА ТАПАЦЕР – РАБОТНИ ДЕНОВИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК!

Автор:

Датум:

септември 8, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 8, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ вработуваат ТАПАЦЕР со работни денови од понеделник до петок. Условите за работа и платата се одлични. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 077 749 905