strumica denes logo

НОВ ОГЛАС: „PULSE FITNESS & SPA“-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ЛИЦЕ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО НА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА – РЕЦЕПЦИЈА!

Автор:

Датум:

мај 8, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 8, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

„PULSE FITNESS & SPA“-СТРУМИЦА има потреба од нови членови во својот тим!

Вработува лице на работно место РЕЦЕПЦИЈА.

Потребни квалификации:

-МИНИМУМ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

– СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО (РАБОТНО ИСКУСТВО ЌЕ СЕ СМЕТА ЗА ПРЕДНОСТ)

– ОСНОВНО ПОЗНАВАЊЕ НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕРИ И ПОЗНАВАЊЕ НА СТРАНСКИ ЈАЗИК

Сите заинтересирани кандидати треба да поседуваат морални и етични способности, способно за добра организација и координирање, комуникативност, лојалност, чесност, доверливост.

Доколку сакате да бидете дел од една пријателска работна атмосфера со можност за напредок и постојано унапредување, испратете го своето CV на info@pulse.mk.

За подетални информации обратете се на следниот телефонски број: 078 219 212 – Зорица.