strumica denes logo

НЕЗАМЕНЛИВИТЕ ГАЛА БЕНД ВО ПЕТОК ЌЕ ВЕ ЗАБАВУВААТ ВО „КОСМОПОЛИТ“-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

август 6, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 6, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Во петок во во „КОСМОПОЛИТ“ ќе Ве забавуваат незаменливите Гала Бенд!
ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: ☎️ 071/341-444