НЕСОВЕСНИ ГРАЃАНИ ЈА ЗАПАЛИЈА ДЕПОНИЈАТА КАЈ РОБОВО – ПОЖАРНИКАРИТЕ СПРЕЧИЛЕ ОГНОТ ДА СЕ ПРОШИРИ КОН ТРАФОСТАНИЦАТА И ДАЛЕКОВОДОТ!

октомври 29, 2022

Синоќа несовесни граѓани ја запалија депонијата со што постоеше опасност пожарот да се прошири и кон трафостаницата и далеководот. Градоначалникот на општина Босилово апелира на совесност и одговорност без разлика на мотивите поради кои се пали депонијата затоа што последиците може да бидат сериозни.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: