НЕЕКСПЛОДИРАНА ГРАНАТА ПРОНАЈДЕНА ВО СТРУМИЧКО!

јуни 13, 2022

Неексплодирана артилериска граната од 75мм пронајдена е во с. Костурино од страна на Пиротехничари на Дирекцијата за заштита и спасувањњ. Неексплодираното средство безбедно е подигнато за понатамошна постапка.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: