Home

Perdormire
Струмица

НАСТАН ПОЛН СО МНОГУ ЉУБОВ – ОДРЖАНА МОДНАТА РЕВИЈА „УБАВИ СМЕ, СВОИ СМЕ“

Home

Во хотел „Сириус“ се одржа по тред пат модната ревија „Убави сме, свои сме“ каде дваесет деца со попреченост чекореа на импровизираната модна писта со познати ликови од Македонија. Настанот беше исполнет со многу забава и многу, многу љубов! Во своето поздравно обраќање, градоначалникот Јаневски порача хуманоста и човечноста да се докажуваат секојдневно, а не само на вакви настани.