Home

Perdormire
Струмица

НАСТАН ПОЛН СО ЉУБОВ: „УБАВИ СМЕ, СВОИ СМЕ“ НА 3 ДЕКЕМВРИ ПО ШЕСТИ ПАТ ВО СТРУМИЦА!

Home

На 3 декември со почеток од 19:00 часот во „Антон Панов“ – Струмица, ќе се одржи шестата по ред модна ревија на лицата со попреченост кои ќе дефилираат на вистинска модна писта придружувани од познати личности од јавниот живот.

Настан полн со љубов!