НАСКОРО ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ РАБОТНИЧКИ ВО НОВИОТ СПЕЦИЈАЛИЗИРАН МАРКЕТ ЗА ЗЕЛЕНЧУК, ОВОШЈЕ И ЗДРАВА ХРАНА ТИ-ДИ ФРУТИ!

февруари 2, 2022

Специјализираниот маркет за зелечнук, овошје и здрава храна ТИ-ДИ ФРУТИ во Струмица, има потреба од РАБОТНИЧКИ во новиот маркет кој ќе се отвори наскоро во Струмица. Се работи во две смени, осум работни часа. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 319 051

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: