Home

Perdormire
Реклама Струмица

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: СЕНДВИЧАРА БУРГЕР 13 ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Струмица наскоро ќе добие нова сендвичара „БУРГЕР 13“ и истата вработува персонал со и без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 448 610