Perdormire
Струмица

НАЌЕ ГУЗЕЛОВ И ЏОКО ГОШЕВ ОД СТРУМИЦА, ВО ВОДОЧА УЛОВИЈА СОМ ТЕЖОК 18 КИЛОГРАМИ!

Home

Во Водоча во Струмица, нашите сограѓани Наќе Гузелов и Џоко Гошев уловија сом тежок 18 килограми Двајцата за Струмица Денес изјавија дека ретко се гледа ваква фотографија од нашиот крај. Во продолжение погледнете ја фотографијата: