НАЈНОВО: ВАША ТЕРЕТАНА, ВО ВАШИОТ ДОМ – PULSE FITNESS & SPA ЗАПОЧНА СО ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА СО ПРОФЕСОНАЛНИ СПРАВИ, ПРОТЕИНИ, АКСЕСОАРИ И ОНА ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА ТОП ФОРМА!

мај 16, 2020

Започна со работа онлајн продавницата на Pulse Fitness&SPA, генерален застапник за Active Gym во Македонија, докажан бренд за квалитет во областа на опремување домашни и професионални фитнеси!

Одберете најдобар квалитет по најповолни цени – огромен избор на полупрофесионални и професионални справи, аксесоари, протеини и се што ви е потребно да бидете во топ форма.

Посетете не на http://pulse.mk/shop/ и одберете ја Вашата опрема!

Во Pulse Fittness &spa, развојот на продуктите и иновациите се вршат со континуирано следење на вашите потреби. Нашата мисија е да обезбедиме решенија кои го придвижуваат светот и им помагаат на луѓето да водат активен и здрав живот.

Затоа, додека очекуваме да започне со работа најсовремениот фитнес центар во Струмица – Pulse Fitness&SPA, опремете го Вашиот домашен фитнес и вежбајте безбедно!

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: