НАЈДОБРОТО ВО СТРУМИЦА: „VULCO“ – ОВЛАСТЕН ЗАСТАПНИК НА ЗИМСКИТЕ ГУМИ „GENERAL“

ноември 19, 2020

„VULCO“ – Струмица – овластен застапник на зимските гуми „GENERAL“ (бренд на „Continental“. Во склоп на салонот имаат и сервис монтажа за балансирање на пневматиците. „VULCO“ се наоѓа на излезот од Струмица спрема с.Дабиље, веднаш до „Шкода“ салонот за автомобили.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ: 📞070/219-737
📞077/552-870
📞071/345-551

ФЕЈСБУК СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/vulcostrumica/
МАПА НА „VULCO“ салонот во Струмица: https://www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x14a9fef571bf9085:0x78dbb0a1c1adef2c?utm_source=mstt_1&entry=gps

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ