МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ СО ЛИЧНА КАРТА: Струмичката компанија „АВТОГАС КИРЕ“ врши сервис и монтажа на плински уреди на автомобили!

мај 24, 2021

ВАЖНО: МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ СО ЛИЧНА КАРТА!

Струмичката компанија „АВТОГАС КИРЕ“ која врши сервис и монтажа на плински уреди на автомобили, со сигурност важи за една од најдобрите во југоистокот. „АВТОГАС КИРЕ“ исто така ви овозможува и компјутерско штелување на сите видови моторни возила.

„АВТОТАС КИРЕ“ ќе ги пронајдете на ул. „Гоце Делчев“ бр.102 или на телефонскиот број 078 627 483.

ФЕЈСБУК ЛИНК: https://www.facebook.com/Avtogas-Kire-105930831341985

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: