МОМЧЕТО КОЕ ЈА ПРЕГАЗИ ВЕРИЦА БЕЛЧОВСКА ДОБИ 30 МЕСЕЦИ ЗАТВОР, ОДБРАНАТА НЕ Е ЗАДОВОЛНА ОД ПРЕСУДАТА!

ноември 17, 2021

Штипската апелација донесе нова пресуда за момчето кое ја прегази Верица Белчовска. Казната е зголемена на 30 месеци, односно две ипол години. Мајката на Белчовска и адвокатот не се задоволни од пресудата, сметајќи дека за вакво дело оваа казна е многу мала.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: