МНОГУМИНА ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДАТ: Струмичанецот Зоран Христов има само 15 години, а неговите нови дела се МАЕСТРАЛНИ!

јануари 11, 2022

Зоран Христов од Дабиље е момчето кое во иднина со сигурност ќе се гордееме!

Има само 15 години, а неговите нови дела веќе изгледаат маестрално!

Со цртање се занимава од 2015 година и вели дека цртањето за него претставува секојдневие.

Оние кои го познаваат велат дека тој е прекрасно и културно момче, знае да ги почитува постарите-токму она што им недостасува на денешните генерации.

Во продолжение погледнете ги неговите дела:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: