МИСИЈАТА Е УСПЕШНА, НАСМЕВКАТА НА МАЛАТА МАРИЈА Е ВРАТЕНА!

април 6, 2023

Со помош на Aleksandar Gorgievski и неговата хуманитарна организација, заедно со сите хумани граѓани, за само една недела на уште една фамилија и е овозможено да живее безгрижно и достоинствено.

Горниот спрат комплетно среден и реновиран, малата Марија е пресреќна а мисијата успешна!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: