МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ НА ВАШИТЕ ТЕПИСИ ЗА ПОМАЛКУ ОД 24 ЧАСА ВО СТРУМИЦА ВО ТЕПИХ СЕРВИС „БУБО“

ноември 27, 2022

Не дозволувајте непредвидливите временски услови да бидат пречка Вашиот дом да остане чист. 🌦️
Ние го имаме вистинското решение! 😁

Машинско перење и сушење на Вашите теписи за помалку од 24h во секоја сезона! 🧼✨

Закажете го вашиот термин на:

☎️ 077/392-999 и 075/445-903.

Локација: 📍 ул. “Климент Охридски” бр.82, Струмица

Ве очекуваме 🤗

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: