strumica denes logo

(НОВО) ПРОДАВНИЦАТА ЗА СПОРТСКА ОБЛЕКА „АТЛЕТИКОС ББ“ СВОЈАТА ПРОДАВНИЦА ОД „ГЛОБАЛ“ ЈА ПРЕМЕСТИЈА НАСПРОТИ ЗГРАДАТА „ПАРТИЗАН“

Автор:

Датум:

април 26, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 26, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

За жал продавницата за спортска облека „АТЛЕТИКОС ББ“ беа едни од опожарените во „Глобал“. Тие неодамна својата продавница ја преместија веднаш наспроти зградата „ПАРТИЗАН“, а таму ќе ја пронајдете најквалитетната спортска облека во градот, а посебно се препознатливи по своите тренерки кои во моментот може да ги купите по најниски цени. Повелете и уверете се!