Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: САВЕ АЛЕКСОВА ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА КОМПАНИЈА ЗА ЦАРИНСКО ПОСРЕДУВАЊЕ И ЗАСТАПУВАЊЕ „АЛСАШПЕД ИНТЕРНАЦИОНАЛ“

Home

На ул. Климент Охридски бр.105 (Струмички терминал) Алсашпед Интернационал доби свое свечено отварање.

Нашата мисија и цел е задоволување на потребите и очекувањата на нашите деловни партнери и клиенти преку обезбедување на квалитетна услуга.

Во рамките на царинското посредување и застапување Алсашпед интернационал ви ги нуди следниве услуги:

Застапување пред царинските органи

Тарифирањето на стока

Подготовка и обработка на документација за царинење на стока, изработка на увозни-извозни документи.

Посредување при добивање на увозни-извозни дозволи и уверенија.

Посредување при изработка на барање за сите видови прегледи: санитарен, пазарен, ветеринарен, фитопатолошки

Организирање на увоз и извоз на стоки за физички и правни лица.

Царинење на возила – комплетна услуга по принципот “клуч на рака”.

Профил на вработен:

Саве Алексова – дипломиран менаџер по царина и шпедиција на Факултетот за царина и шпедиција – Охрид.

Тел: 075 35 33 65

Маил: alsasped@hotmail.com

Доверете ни го водењето на вашиот бизнис и уверете се во нашиот квалитет !!!