ЛЕТНА АКЦИЈА ВО ОПТИКА „ПРИЗМА“ ВО СТРУМИЦА: ЗАКАЖЕТЕ ГО ВАШИОТ БЕСПЛАТЕН ПРЕГЛЕД НА ВИД!

јули 7, 2020

🚨🔛ЛЕТНА АКЦИЈА ОПТИКА ПРИЗМА!

👓➡️ Закажете го вашиот бесплатен преглед за вид на

📲 070/209-252 и

добијте 20% попуст на целиот асортиман диоптриски рамки!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ