Home

Perdormire
Реклама Струмица

КУРСЕВИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ИЛИ ОНЛАЈН АЛТЕРНАТИВА: ЕДУКАТИВНИОТ ЦЕНТАР „АКАДЕМИКА“, ЗАПОЧНА СО УПИС НА ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ СО 20% ПОПУСТ НА СИТЕ ВИДОВИ И УСЛУГИ ЗА ДЕЦА ОД СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ ГРУПИ!

Home

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 078293017

🔔🔔🔔УПИСИ, УПИСИ, УПИСИ!!!🔔🔔🔔

📞078239017

КУРСЕВИ СПРОВЕДЕНИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ВО СОГЛАСНОСТ СО МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД 19 ИЛИ ONLINE КУРСЕВИ КАКО АЛТЕРНАТИВНА ПОНУДА!

Јазични курсеви
(АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ
ШПАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ТУРСКИ
МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ) за сите возрасти
во групи и индивидуално

20% ПОПУСТИ НА СИТЕ ВИДОВИ КУРСЕВИ
И УСЛУГИ ЗА ДЕЦАТА ОД СОЦИЈАЛНО
ЗАГРОЗЕНИ ГРУПИ (ДЕТЕ СО САМОХРАН РОДИТЕЛ)
И ФАМИЛИЈАРНИ ПОПУСТИ

ЧАСОВИ ПО МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА И ХЕМИЈА
ЗА ОСНОВЦИ, СРЕДНОШКОЛЦИ И СТУДЕНТИ

ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ЗА ДЕЦА ОД ПРВО
ДО ПЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ
(ПИШУВАЊЕ ДОМАШНИ И ДООБЈАСНУВАЊЕ
НА СИТЕ ПОТЕШКОТИИ ПРИ УЧЕЊЕТО СО
ВИСОКО ОБРАЗУВАН НАСТАВНИК ПЕДАГОГ)

СТРУЧНИ И СУДСКИ ПРЕВОДИ

ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ЗА
МЕЃУНАРОДНИТЕ ИСПИТИ FCE, CAE,
CPE, TOELF, IELTS, TestDaf, Goethe – Zertifikat (A1-C1)