КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА УТРЕ ВО БОСИЛОВО ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ДОМОТ НА МЛАДИ!

март 22, 2022

Утре 23 март ОО Црвен Крст Струмица во соработка со Службата за Трансфузиона Медицина организира крводарителска акција 🩸со вработените и граѓаните во општина Босилово. Акцијата ќе биде спроведена во просториите на Дом на млади – Босилово од 09:00 до 14Ч00 часот. Напомена до сите крводарители да ги почитуваат препораките за самозаштита на Министерството за здравство.

Да бидеме хумани за оние на кои им е најпотребно.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: