КОСТАДИНОВ: За мене зборот е збор, заедно ќе ја развиваме Струмица!

ноември 29, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

За мене зборот е збор.

Сите се важни и така и ќе остане.

Заедно ќе ја развиваме Струмица, така и ќе биде.

Во периодот на подготовка на Буџетот за 2023 година, го слушам секој глас за нов проект и подобра иднина за сите.

Вечерва со жените од Дабиле, Муртино и Сачево разговаравме на повеќе теми од кои дефиниравме нивни приоритети за новата буџетска година.

Се гордеам со моите струмичанки и им благодарам за придонесот во новата верзија на Струмица!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: