КОСТАДИНОВ: Сите ние заедно сме лицето на нашата Струмица, исчистен е каналот „Крушевска Република“

јануари 12, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

🔴 Сите ние заедно сме лицето на нашата Струмица.

Затоа, да ја одржуваме јавната хигиена и отпадот да го фрламе кај што му е местото, а не во каналите кои имаат друга намена.
ЈПКД „Комуналец“ денеска го чистеше и го светна каналот „Крушевска Република“, нека остане таков, за доброто на граѓаните коишто живеат околу него, но и за сите нас.

Ја сакаме Струмица убава и чиста 🟢

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ