КОСТАДИНОВ: Поставуваме улично осветлување на улицата „Васил Главинов“ во должина од 740 метри!

август 15, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

💡Во Струмица и ноќта треба да биде како ден.

Поставуваме улично осветлување на улицата „Васил Главинов“ во должина од 740 метри.

Овој простор ќе биде осветлен со вкупно 29 нови ЛЕД светилки за урбано и амбиентално осветлување.

За овој зафат издвоивме 4,5 милиони денари од општинскиот буџет.

Струмица се сака со дела, а за нив се работи од срце ❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: