КОСТАДИНОВ: ПОЧНАВМЕ СО РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРВИОТ БУЛЕВАРСКИ МОСТ ВО СТРУМИЦА – И’ ПРКОСИМЕ НА КРИЗАТА, ЗАТОА СМЕ НАЈСИЛНА ОПШТИНА ВО ДРЖАВАТА!

август 18, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Да се има визија за Струмица значи да се инвестира во сериозни капитални проекти дури и во време на најголемите кризи.

Почеток на реализација на првиот булеварски мост во Струмица.

Струмица и пркоси на кризата, затоа сме најсилната општина во државата!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: